riasztó,riasztószerelés,riaszto,garázskapuk,riasztó szerelés,szerelés,lakásriasztó,vagyonvédelem,távfelügyelet,érd,budapest,információ,érintésvédelem,villanyszerelés,kamera,biztonsági,kaputelefon,garázskapu,hörmann,kapunyitó,nice,riasztó rendszerek telepítése,budapest,pest megye,amarr, kamera,gps,térfigyelő,devi,nyilókapu,lakás riasztó,karbantartás,roger,tárnok,sóskút,javítás,forgalmazás,biztonságtechnika,telepítés.


A tartalomhoz

Fűtökábel


Elektromos Fűtések


Új házat szeretne építeni?
Felújítja a konyháját, vagy fürdőszobáját?
Kibővíti otthonát? Szinte minden padlószerkezetre és padlóburkolatra kínálunk padlófűtési megoldást. Elsőosztályú termékeink költséghatékonyak, megbízhatóak és könnyen szerelhetők.

Szeretné hómentessé tenni autóbehajtóját, lépcsőjét, járdáját?
Hó- és jégolvasztó rendszereinkkel megvédheti otthonát a hó és jég káros hatásaitól, sózás és fárasztó hólapátolás nélkül.

Tetők, ereszcsatornák, lefolyók
Kedvezőtlen időjárás esetén a tetők, csatornák elfagyása, eldugulása számos problémát okozhat: beázást, valamint a csatornarendszer szétfagyását.

A rosszul szigetelt, régi tetőknél az olvadékvíz beszivároghat és a homlokzat beázását eredményezheti.

A DEVI korszerű megoldást kínál a hó és jég elleni harcban.
A DEVI hó- és jégolvasztó rendszere fűtőkábelekből, elektronikus termosztátokból és szerelési segédanyagokból áll.

A DEVI rendszerei szinte minden tetőhöz és csatornához használhatók

A DEVI termékek és rögzítőelemek széles választékával fémlemez, bitumen, kavicsfeltöltéses és cserép tetők olvasztása is megoldható

A problémától függően bádog és műanyag, vápa és attika csatornába is helyezhetők a fűtőkábelek.
Megtérülő befektetés
Egy DEVI rendszer beépítése egy olyan befektetés mellyel megelőzhetők az épületen fagy által keletkezett szétfagyások, beázások, valamint a tetőről lehulló balesetveszélyes hőtömegek és jégcsapok.

Ha figyelembe vesszük, hogy egy szétfagyott csatorna javítása mennyibe kerül, sőt ha a hibát azonnal kell elhárítani az még milyen többletköltségekkel járhat, könnyen belátható, hogy a hó jég olvasztó rendszer beépítése hosszútávon milyen előnyökkel jár.

Termék választék
Az alkalmazható kábel típusa függ az alkalmazástól és annak méretétől. A Deviflex™ DTCE-20, DTCE-30, DTIP-18 vagy az önszabályozó Devi-Iceguard-18 használható tetőkön ereszcsatornákban.Szabályozásra a teljesen automatikus, hőmérséklet és nedvesség alapján kapcsoló Devireg™ 850 ajánlott. Kisebb, egyszerűbb feladatokra a hőérzékelős Devireg™ 610/ 330/ vagy 316-os termosztátok használhatók. Az érzékelő fajtája függ a vezérlés típusától. A Devireg™ 850 csatornába való kombinált érzékelője méri a nedvességet és a hőmérsékletet. A többi termosztát a csatornánál, tetőn elhelyezett hőmérséklet érzékelő alapján kapcsol.


Hó- és jégolvasztó rendszerek
Biztonságban a legzordabb időben is.

A DEVI hó- és jégolvasztó rendszerei teljesen automatikusan működnek. A szabályozók csak akkor kapcsolják a fűtést amikor valóban szükséges és automatikusan leállítják, ha kész a leolvasztás.

A fűtött felületen nem szükséges sózni és havat lapátolni, valamint a fagy által keletkezett károk is elkerülhetők.

Pontos szabályozás
A Devireg™ termosztátok használatával a rendszer teljesen automatizálható, akár úgy is, hogy a nedvesség és hőmérséklet együttes figyelésével csak akkor fűt amikor valóban szükséges.

A beszerelési és üzemeltetési költségek eltörpülhetnek a balesetek okozta károk költségei mellet. Ha figyelembe vesszük a havas napok számát és az egy lefűtésre szükséges időt (pl. 6-8 óra) látható, hogy egy szezonban nem üzemel sokat a rendszer.

A rendszereink használatával a sózás környezetre gyakorolt káros hatásai is elkerülhetők.
A legtöbb burkolat alatt használható
A DEVI olvasztó rendszerei a leggyakrabban használt burkolatok mindegyike alatt használható: beton, térkő, aszfalt, természetes kő.

A DEVI hó- jégolvasztó rendszerek leggyakoribb alkalmazási területei: parkolók, rámpák, behajtók, lépcsők, járdák.

Termék választék
A Deviflex™ kábelek közül a DTCE-30, DSIG-20, vagy a DTIP-18 használható. Szabályozásra a teljesen automatikus, hőmérséklet és nedvesség alapján kapcsoló Devireg™ 850 ajánlott. Kisebb felületekre, egyszerűbb feladatokra a hőérzékelős Devireg™ 610/ 330/ vagy 316-os termosztátok használhatók. a Beépítendő teljesítmény a burkolat fajtájától és a rétegrendtől függően kb. 250-350 W/m2

Bővebb információ és árajánlat kérése:

+ 36 20 9693 372

info@gatetech.hu


Kezdőlap | Akciók | Kapunyító | Garázskapu | Garázskapu árlista | Kapuszerviz | Kapukészítés | Riasztók | Videómegfigyelő | Antennaszerelés | Kaputelefon | Villanyszerelés | Érintésvédelem | Devi fűtökábel | Kapcsolat | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe