riasztó,riasztószerelés,riaszto,garázskapuk,riasztó szerelés,szerelés,lakásriasztó,vagyonvédelem,távfelügyelet,érd,budapest,információ,érintésvédelem,villanyszerelés,kamera,biztonsági,kaputelefon,garázskapu,hörmann,kapunyitó,nice,riasztó rendszerek telepítése,budapest,pest megye,amarr, kamera,gps,térfigyelő,devi,nyilókapu,lakás riasztó,karbantartás,roger,tárnok,sóskút,javítás,forgalmazás,biztonságtechnika,telepítés.


A tartalomhoz

Beltéri padlófűtésekAJÁNDÉKOZZA MEG MAGÁT MELEG PADLÓVAL!


Egyre többen álmodoznak padlófűtésről, mely bármely helyiségben emeli a komfortérzetet. Sok esetben ez hagyományos rendszerrel nem oldható meg. A DEVI elektromos padlófűtés tökéletes megoldás, hiszen vékony padlóréteg esetén is beépíthető, fektetése nem igényel szakértelmet.
Miért a DEVI fűtésrendszer a jó megoldás?

Komfort: kellemes, meleg padló minden időben.
Hatékonyság: A rendszer egy programozható szobatermosztáttal is működhet, mely optimális üzemeltetést eredményez. Csak beállítja és a többit bízza a termosztátra.
Egészség: Ön és családja mezítláb járkálhatnak a fűtött helyiségben anélkül, hogy megfáznának.
Száraz és biztonságos: a száraz, meleg padlón biztonságosan lehet közlekedni.
Költségkímélő: a DEVI rendszer négyzetméterenként kb. ugyanannyiba kerül, mint egy jobb minőségű burkolólap.
Garantált minőség: a DEVI A/S egy nagy múltú, 60 éves gyártási tapasztalattal rendelkező cég. Minden terméke Dániában készül a nemzetközi IEC szabványok szerint. A cég a fűtőkábelekre 10 év garanciát vállal.


A devimat különösképpen azoknak lett kifejlesztve akik a meglévő padlón végeznek bontás nélküli felújítást vagy akár teljesen újat építőknek is. A fűtőszőnyeg vastagsága csupán 2,3 mm, beépíthető akár járólap, akár PVC padló alá. Az új burkolat vastagsága így is csak 12-15 mm lesz. Minden DEVI termék Dániában készül.
A kényelem tovább fokozható egyéb DEVI termékek használatával:


Tükörfűtés: a világításkapcsolóval működtethető megoldás páramentes, tiszta tükröt biztosít.

Devirail törölköző tartó-szárító: mely nem fogyaszt több energiát mint, egy 20-60 W-os lámpaizzó, szárazon és melegen tartja a törölközőket.

Az új devireg® 550. Az intelligens programozható termosztát. A devireg® 550 szobatemosztát biztosítja az Ön fűtési rendszerének leggazdaságosabb működését. Összehangoltan méri és ellenőrzi a padló és a levegő hőmérsékletét és biztosítja a legjobb komfortérzetet a legkisebb energiafelhasználással. Programozható heti ciklusban, éjszakai csökkentett üzemmódban, valamint lehetőség van több termosztát hálózatba kötésére is.DEVI padlófűtés már 0,5 m2-től beépíthető


közvetlenül a meglévő padlóra fektethető

tökéletes megoldás mind az új, mind a meglévő padló felújítása esetén.

NINCS TÖBBÉ FÁZÓS LÁB!

Az elektromos padlófűtés biztonságos, hosszú élettartamú. komfortos fűtési mód. A deviflex® fűtőkábelek gyakorlatilag alig foglalnak helyet a padlóban, hiszen például lakásfelújítás során akár 20 mm-es rétegben is lefektethetők. A fűtőszálak új építéseknél is kitűnően alkalmazhatók -hasonlóan a vizes padlófűtéshez,- azzal a különbséggel, hogy nincs szükség kazánra, vízcsövekre, elhasználódó mozgó alkatrészekre és a helyiségek akár szeparáltan is működtethetők. A rendszer nem igényel karbantartást, a fűtőszálak élettartama legalább olyan hosszú, mint a falban levő réz vezetékeké. A deviheat® használható csempe, PVC, padlószőnyeg és parketta alatt is. A deviheat® fűtési rendszer deviflex® fűtőszálakból, devifast® rögzítőszalagokból és devireg® termosztátokból áll.DEVI fűtőkábelek beltéri tervezése


Beltéri felhasználás
Temperálás, hőntartás = 100 W/m2 - nem faltól-falig, csak a tartózkodó rész
Melegérzet fürdőszobában = 150 W/m2 - pld.: kád és mosdó előtti kilépő rész
Bármilyen burkolatot meg lehet langyosítani ezzel a teljesítménnyel, ha a helyiségben egyéb meglevő fűtés már működik. Időszakos (du.) üzemeléssel ideális komfort érzetet kapunk, rendkívül kis fogyasztás mellett. A DTIP-10-es kábelekre és a devimat fűtőszőnyegre rögtön vagy aljzatkiegyenlítés után ragasztható a burkolat, flexibilis ragasztóval.

Helyiség önálló, teljes fűtése
Ebben az esetben először ki kell számítanunk a helyiség teljes hőveszteségét. Ebben a
következő átlagos értékek segíthetnek:
Régi, rosszul szigetelt helyiségek: 50 W/m3
Fürdőszobák: 45W/m3
Új, jól szigetelt helyiségek : 35W/m3
A helységek levegő köbméterének a fenti értékekkel történő szorzása után, megkapjuk a hőveszteséget W-ban. Ezt az értéket kell pótolni egy megfelelő teljesítményű kábellel.

A beépítendő fűtő kábel-szőnyeg típusának eldöntése
DTIP-18. Ha a kábelt legalább 4-5 cm mélyen tudjuk elhelyezni a végső járófelülettől.
DTIP-10. Ha a kábelt csak 2-3 cm mélyen, közvetlenül a burkolat alatt tudjuk fektetni.
Devimat 2,5 mm-es fűtőszőnyeg. Közvetlenül a csemperagasztóba fektethető!

A beépített teljesítmény nem változik egyik megoldás esetében sem, csak a kábelek sűrűsége változik meg, hogy az erek közötti hideg zónák keletkezését elkerüljük. A devimat fűtőszőnyeg minden esetben 0,5 m széles, különböző hosszakban kapható.

Vezérlés, szabályzás
Bármilyen termosztát megfelel a fűtés szabályozására.
Kiegészítő-rásegítő fűtésnél elég egy villanykapcsoló vagy időrelé felszerelése, a fűtés időszakos jellege miatt.
A teljes komfort a devireg 550-es termosztáttal valósítható meg. Ezzel szabályozni lehet a padló kívánt hőmérsékletet a levegő hőmérsékletétől függetlenül vagy akár a helyiség hőmérsékletétével kombinálva is. Állandó, teljes fűtés esetén javasolt.


Kezdőlap | Akciók | Kapunyító | Garázskapu | Garázskapu árlista | Kapuszerviz | Kapukészítés | Riasztók | Videómegfigyelő | Antennaszerelés | Kaputelefon | Villanyszerelés | Érintésvédelem | Devi fűtökábel | Kapcsolat | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe