riasztó,riasztószerelés,riaszto,garázskapuk,riasztó szerelés,szerelés,lakásriasztó,vagyonvédelem,távfelügyelet,érd,budapest,információ,érintésvédelem,villanyszerelés,kamera,biztonsági,kaputelefon,garázskapu,hörmann,kapunyitó,nice,riasztó rendszerek telepítése,budapest,pest megye,amarr, kamera,gps,térfigyelő,devi,nyilókapu,lakás riasztó,karbantartás,roger,tárnok,sóskút,javítás,forgalmazás,biztonságtechnika,telepítés.


A tartalomhoz

Olymps Door Garázskapu

Garázskapu
Az önök kedvezménye: 10%

Az aktuális árlista itt található klikk ide!!


Az Akció az Olyms-Door és a Amarr garázskapukra vonatkozik!!A garázskapu a legnagyobb mozgó tárgy házunkban, melyet sokszor motorral működtetünk. A szakszerű beépítés, működtetés és karbantartás, valamint a kapu és a motor rendszeres ellenőrzése mind-mind elengedhetetlen feltétele a problémamentes és biztonságos működtetésnek. A kapu és a motor szaktudás nélküli telepítése és utólagos állítgatása a működtetés során komoly személyi sérülésekhez és anyagi kárhoz is vezethet.


A biztonság közös érdekünk

Néhány megelőző intézkedéssel megóvhatja családját az esetleges sérülésektől. Kérjük, szánjon néhány percet az itt felsorolt biztonsági és karbantartási tippek átolvasására. A még részletesebb informáci-ókért tekintse át a kapu és a motor használati útmutatóját, majd ellenőrizze is mindkettőt.
Az alábbi megelőző intézkedések és figyel-meztetések némelyikét az itt látható jelöléssel láttuk el. Ez a felkiáltójel a személyi sérüléslehetőségét mutatja.

Soha ne álljunk meg vagy menjünk át a mozgó kapu alatt. Ne engedjük, hogy gyermekeink bújócskát játszanak, miközben a kapu használatban van. Ezek a cselekedetek veszélyeztethetik testi épségünket és egészségünket. Felnőttként mutassunk jó példát. Tudjuk, hogy hogyan használhatjuk a vészkioldót, hogy kiszabadíthassunk bárkit, ha a kapu alá rekedne.

Soha ne engedjünk gyermekünknek, hogy a motor távirányítójával játszadozzon és mindig tároljuk olyan helyen, ahol nem férhet hozzá

NATUR garázskapu

Acéllemez boríttású kazettás kivitel rinolit fóliás felület tölgy színben: sötét, arany, mahagóni és rusztikus 3m szélességig.
Nagyon jó hő és hang szigetelési tényezövel rendelkezikA poliuretán szigetelésű garázskapukat tökéletes szigetelési tulajdonságok jellemzik ez által csökkentik a fűtési költségeket. Alsó tömítő gumi a küszöböt helyettesíti és minimalizálja a talaj egyenetlenségeit.
Kimagasló szigetelési tényezök.-További információk eléréséhez kattintson ide
Alsó gumitömíttő - küszöböt helyettesíti és a talaj egyenletlenségét korrigálja
Ujjbecsípo~dés elleni védelem
A biztonsági elemek úgy lettek kialakítva a szekciókon és a vasalaton egyaránt, hogy a szerelésnél és a kapu használata során ne történjen baleset.-további információkér kattintson ide.
OLYMPS DOOR - garázskapuk beleértve a vasalatot, tartozékait Európába vannak gyártva. Megfelelnek az összes Európai szabványnak (CE minösítés).
Szekcionált kapukat mindíg a garázs belső falsíkjára szereljük. Ennek köszönhetöen a garázs mélysége tökéletessen ki van használvaKazettás kivitel
Az atraktív kazettákaz épületnek különleges megjelenést biztosít Felülete Woodgrain
Faerezet mintájú felület a leggyakrabban használt felületkezelés a garázskapu szekcióknál. Faerezetű mintát egyszerű tisztítani és karbantartani. Esővíz nem hagy nyomot rajta és az apróbb karcolások szinte észrevehetetlenek a felületen.

TIMBER garázskapuk


Acéllemez boríttású kapu a fa természetes szépségével, univerzális,bordázott kivitalben
Purhabbal szigetelt garázskapuk tökéletes szigetelési tulajdonságokat mutatnak, és így nem növelik a fűtési költségeket.
A kaputömítések minden oldalról megtalálhatók hozzájárulnak a kellő hő és zajszigeteléshez.
Kimagasló hőszigetelés- további információkért kattintsonide.
Alsó tömítő gumi-küszöböt helyettesíti.
Ujjbecsípődés elleni védelem
A biztonsági elemek úgy lettek kialakítva a szekciókon és a vasalaton egyaránt, hogy a szerelésnél és a kapu használata során ne történjen baleset.-további információkér kattintson ide.
OLYMPS DOOR - garázskapuk beleértve a vasalatot, tartozékait Európába vannak gyártva. Megfelelnek az összes Európai szabványnak(CE minősítés.
Szekcionált kapukat mindíg a garázs belső falsíkjára szereljük. Ennek köszönhetően a garázs mélysége tökéletessen ki van használva
Woodgrain felület
Faerezet mintájú felület a leggyakrabban használt felületkezelés a garázskapu szekcióknál. Faerezetű mintát egyszerű tisztítani és karbantartani. Esővíz nem hagy nyomot rajta és az apróbb karcolások szinte észrevehetetlenek a felületen.

Bövebb információ és árajánlat kérése:

+ 36 20 9693 372

info@gatetech.hu

gatetech@gatetech.hu
Kezdőlap | Akciók | Kapunyító | Garázskapu | Garázskapu árlista | Kapuszerviz | Kapukészítés | Riasztók | Videómegfigyelő | Antennaszerelés | Kaputelefon | Villanyszerelés | Érintésvédelem | Devi fűtökábel | Kapcsolat | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe